Over ons

Alles over RH isolatie te Beuningen
Klik hier om terug naar de voorpagina te gaanKlik hier om terug naar de voorpagina te gaan
Over ons
AANNEMER / ZZPer BEL/APP VOOR ACTUELE PRIJZEN.

Dé isolatiegroothandel van Nederland
Voor bedrijf en particulier

RH isolatie staat voor Roderik Hendriks isolatie, eigenaar en oprichter van het bedrijf. Afkomstig uit een ondernemersfamilie in isolatieproducten zit ondernemen Roderik in het bloed, net als zijn ruime ervaring met isolatie- producten. Na een aantal jaren gewerkt te hebben als productmanager bij een gerenommeerde Polyurethaan producent besloot Roderik zijn eigen onderneming te starten. Zijn werkwijze kenmerkt zich door het bieden van eerlijk advies en uitstekende service.

Kantoor en magazijn

RH isolatie heeft de beschikking over een ruim opgezet kantoor met magazijn. Hier hebben we diverse soorten isolatieproducten op voorraad liggen, zodat deze snel geleverd kunnen worden. Ophalen of langskomen kan op donderdag en vrijdag van 08:00 uur tot 17:00 uur en op zaterdag van 08:00 uur tot 12:00 uur.

Kantoor en magazijn
Transport

Transport

Het transport van uw producten neemt RH isolatie u volledig uit handen. We zorgen voor snelle levertijden en indien gewenst kan uw bestelling bezorgd worden in een neutrale vrachtauto, zonder logo van RH isolatie.

Locatie

RH isolatie is gevestigd op industrieterrein ‘De Schoenaker’ te Beuningen (gld) vlakbij de snelweg A73/A50. Er is ruime parkeergelegenheid aanwezig. Op donderdag en vrijdag van 08:00 uur tot 17:00 uur en op zaterdag van 08:00 uur tot 12:00 uur kunt u zonder afspraak terecht. Indien u op een ander tijdstip langs wilt komen kunt u een afspraak met ons maken.

Locatie